This text will be replaced with a player.

Thomas Jönsson - Vikten av att en hemsida är effektiv

Det är många faktorer som spelar in för att en hemsida ska fungera bra. Förstasidan är den viktigaste och därifrån ska det vara enkelt för kunden att hitta och genomföra det som är syftet med hemsidan.

Dela

Att ge kunden tips och att utbilda dem är ett bra sätt att skapa förtroende gentemot kunden vilket ökar sannolikheten för att kunden ska göra det du vill att den ska göra, oavsett om det är att ringa, lägga en order eller skicka en intresseanmälan.

Förutom detta så innebär sidor med text att det är en större möjlighet för Google att din hemsida kommer upp i Googles sökresultat. På så sätt har du också möjlighet att få fler besökare. För att detta ska vara riktigt effektivt bör man optimera texten på sidan så att sidan kommer så högt upp som möjligt på Google. Detta är något som kallas SEO optimering. Läs mer >>

 

Vi hjälper dig att köpa en hemsida som når dina mål. Oavsett om du vill maximera antalet besökare, sälja mer eller informera på ett bra sätt.
Köper du en hemsida från oss inkluderar vi alltid:

  • Google analytics
    • Analysverktyget som du använder för att t.ex. se varifrån besökarna kommer, vilka sidor de besöker, hur länge de stannar på sidan m.m. Verktyget hjälper dig arbeta med hemsidan så att den presterar bättre.
  • Konverteringsoptimerad
    • Vi hjälper dig att bygga en lättnavigerad hemsida som först och främst är gjord för att nå dina mål.
  • Förberedd för SEO
    • Alla våra hemsidor är förberedda för SEO, arbetet som gör att du hamnar högre upp på Google och får fler besökare.

Priser från 16 000kr.

Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte så hjälper vi dig att bygga en effektiv hemsida. 0702-975132, thomas@effektivahemsidor.se

 Reporter Nina Jansdotter                       Film och redigering  Calle Drangel